Een afspraak maken

dots

Boek hier uw gratis intakegesprek of acupunctuursessie.

Eerste maal bij acusana acupunctuur? Gelieve u eerst aan te melden voor een gratis intakegesprek, alsook indien u reeds in behandeling bent bij een andere zorgverlener. Dit gesprek is volledig gratis, vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen. Tijdens dit intakegesprek zullen we samen met u, uw klachten bespreken en samen een behandelplan uitwerken afgestemd op uw klachten en behoeften.  Zodoende heeft u de kans om ons tijdens dit gesprek  ons beter te leren kennen en kan u vertrouwd geraken met onze visie, behandelingen en hoe wij u optimaal kunnen helpen.

  • Een gratis intakegesprek neemt ongeveer 15 à 20 minuten in beslag.
  • Een acupunctuursessie neemt ongeveer 60 minuten in beslag.

Indien bookingmodule niet goed weergegeven wordt, klik dan hier om te boeken.
Mocht u geen vrije data kunnen vinden of vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren.

Enkele tips voor uw eerste afspraak.

  • Probeer om niet nuchter naar uw acupunctuursessie te komen, gelieve ook geen zware maaltijden te nuttigen voor uw sessie.
  • Best draag je loszittende kledij, waarbij de broek makkelijk tot aan de knie – zonder afknelling – omhoog kan. Indien nodig kan u zich omkleden in een private ruimte.
  • Voordat u binnenkomt gaat u best nog even naar het toilet, het toilet bevindt zich in de centrale gang.
  • Wij proberen niemand te laten wachten voor een afspraak, gelieve 5 minuten op voorhand op de afspraak aan te komen zodat iemand na u niet hoeft te wachten.
×