Reviews

dots

Ervaringen en reviews van onze patiënten

Bij acusana is elke klacht even belangrijk ook al is die groot of klein, we geven onszelf elke keer opnieuw de volle 100% om jou te helpen.  Ons doel en visie is mensen beter maken en pijnvrij door het leven te laten gaan. 

Hieronder vind u een lijst van ervaringen van onze cliënten. Wij danken hen alvast voor de mooie oprechte reviews. 

Acusana Acupunctuur
5.0
Gebaseerd op 85 beoordelingen
T W.
T W.
Na elke sessie voel ik effectieve en steeds meer verlichting van mijn klachten. Ik wordt goed begeleid en we bespreken elke keer hoe de klachten nu zijn, zodat er eventueel aanpassingen kunnen worden gedaan. In een van de relaxstoelen kan ik heerlijk ontspannen terwijl de naalden hun werk doen.
Marieke G.
Marieke G.
Bij Laurence en Olivier voelde ik me al snel op mijn gemak door de fijne sfeer die er is. Elke behandeling stemmen ze af hoe het gaat en kijken ze welke behoefte er is en daar wordt meteen op ingespeeld. Een absolute aanrader!
C W.
C W.
Onlangs( en nog steeds) behandeling voor tennis arm. Laurence en Olivier zijn zeer vakkundig en bespreken heel goed de klachten, de therapie en wat je zelf evt kan doen om te herstellen.Klachten zijn inmiddels heel veel verminderd.
Corrie De L.
Corrie De L.
Deze mensen Olivier en Laurence doen hun werk met passie.Je hebt gelijk een vertrouwd gevoel .Zou het iedereen aanraden .Hou zelf niet van naalden maar heb daar niet 1 keer gedacht dit is eng mij heeft het enorm geholpen.
Maureen A.
Maureen A.
Je voelt je gelijk op je gemak bij binnenkomst. Er word geluisterd naar je verhaal en ze denken heel erg met je mee. Hele kundige mensen. Ik ben er nog niet, maar nu al ontzettend dankbaar.
TheRadyobox
TheRadyobox
AcuSana Acupunctuur is geweldig! Hun vakmanschap en expertise in het helen van lichaam en geest zijn top. Dankzij hun voel ik me beter. Een aanrader voor iedereen met pijn of lichamelijke klachten. AcuSana, bedankt.
Ingeborg C.
Ingeborg C.
Ik kwam, op zoek naar een behandeling tegen acute ischias, na een rondje Google uit bij Acusana. Ik was heel benieuwd en een beetje sceptisch. Acupunctuur had ik nog niet eerder gehad. Wat een fijne zaak en wat een fijne mensen! Ik kon supersnel terecht en mijn klachten waren na enkele behandelingen verdwenen. Dit terwijl ik drie weken daarvoor niet meer kon lopen, staan, liggen of zitten zonder heel veel pijn. Nu ik weet hoe goed dit aanslaat, ga ik met Laurence en Olivier kijken of ze wellicht ook kunnen helpen bij mijn andere klachten zoals migraine.
Justyna S.
Justyna S.
Ik ben erg tevreden over mijn bezoek aan de acupunctuurpraktijk. Al vele jaren had ik last van chronische pijn, maar dankzij de behandelingen die ik daar heb gekregen, voel ik eindelijk verlichting. Nu kan ik genieten van het dagelijks leven zonder vervelende klachten, waarvoor ik enorm dankbaar ben.
Gwendoline K.
Gwendoline K.
Hier terecht gekomen vanwege klachten in mijn lage onderrug en heupen tijdens de zwangerschap. Laurence en Olivier zijn duidelijk erg kundig en gaan goed voorbereid aan de slag. De manier waarop de acupunctuur ingezet is werkt voor mij erg goed, het is een gepersonaliseerde opbouw van sessies waarbij telkens het tussentijdse resultaat beoordeeld wordt. Zeker een aanrader!
Conny De B.
Conny De B.
Goed geholpen voor ontsteking pees in mijn bovenarm door Laurence en Olivier van Acusana! Fijne mensen en prima begeleiding!
Eveline V.
Eveline V.
Ik had al een poosje meerdere klachten, maar na enkele sessies voelde ik me echt opmerkelijk beter.Laurence en Olivier hebben beide een ongelofelijke kennis van acupunctuur! En ook het feit dat je je telkens zo op je gemak kon voelen, een aanrader voor iedereen!
Sharona T.
Sharona T.
Ongeveer een jaar geleden voor het eerst geweest en ik word altijd super goed geholpen. Twee hele vriendelijke mensen die er alles aandoen om je zo goed mogelijk te kunnen helpen! Dankzij hen heb ik veel minder klachten en kan ik weer pijnvrij sporten! Ook de sfeer is erg goed. Je kan lekker een serie kijken of muziek luisteren tijdens de behandeling😊 Echt een aanrader!
Cynthia
Cynthia
Laurence en Olivier zijn zeer kundig. Ze luisteren oprecht naar je, denken met je mee, zijn heel vriendelijk en je voelt je op je gemak. Jarenlang gekampt met hoofdpijn of migraine, meerdere methodes geprobeerd, niks hielp, of maar even. Door de behandelingen bij AcuSana heb ik voor het eerst in jaren geen migraine. Wat is dat fijn! Vanwege de kwaliteit en de effectiviteit van de behandelingen en de deskundigheid van Laurence en Olivier kan ik AcuSana zeker aanbevelen.
Anna de J.
Anna de J.
Acusana is waar je naar toe moet als je vastloopt met je gezondheid en het zat bent dat niets helpt. Hun effectieve balansmethode weet zelfs de meeste chronische klachten te verlichten. Ik heb al jaren ernstige vermoeidheid en binnen 4weken voelde ik me 10jaar jonger. Ik ben erg blij met de resultaten. De behandelingen zijn ook heel aangenaam en Laurence en Olivier zijn niet alleen vriendelijk maar ook heel vakbekwaam. Dikke aanrader!
Silvia T.
Silvia T.
Na meer dan 12 jaar nekpijn voelde ik na enkele behandelingen al verlichting.Laurence en Olivier zijn zeer kundige en vriendelijke mensen.Binnen de praktijk hangt een fijne ontspannen sfeer.
Petra M.
Petra M.
Ben bij acusana terecht gekomen via Google ik las de hele positieve reviews en dacht ik ga dit proberen ik ben bekend met acupunctuur maar dit was een andere methode.Het was heel erg in m’n rug geschoten direct naar de fisio gegaan dat ging langzaam vooruit toen deze behandeling erbij gedaan nu 5 sessies verder en het gaat nu heel goed kan weer alles doen zonder dat ik pijn heb. Olivier en Laurence zijn ontzettend vriendelijk en luisteren heel goed naar je,je voel je heel erg op je gemak en ze zijn zeer kundig. Je kan er lekker ontspannen tijdens de behandeling in een lekkere verwarmde relaxstoel en dan serietje kijken op netfix. Ik ben heel erg blij dat ik dit ontdekt heb.
Martin Z.
Martin Z.
Ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring met acupunctuur bij Acusana. Laurence en Olivier hebben zich bewezen als uiterst vakkundige professionals met een sterke focus op klantgerichtheid. Mijn klachten, waar ik al enige tijd mee kampte, zijn na een reeks behandelingen volledig verdwenen en belangrijker nog, ze zijn niet teruggekeerd. Gezien de effectiviteit en kwaliteit van de behandelingen, zou ik Acusana ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve acupunctuurbehandeling.
Hans M.
Hans M.
Door een een positieve review van een persoon met dezelfde klacht ivm spierreuma contact gezocht met Acusana. Het intake gesprek als zeer prettig ervaren. Met open en eerlijkheid over hoe de behandeling er uit zou zien ben ik de behandelingen gestart. Nu na ongeveer 3 maanden zijn de ontstekingswaarden nul ( in combinatie met de medicatie) Tijdens de behandelingen worden andere klachten door medicatie gelijk behandeld. Zeer tevreden over de behandelingen door Olivier en Laurence.
Gordon S.
Gordon S.
Wat is mijn leven veranderd sinds ik dit ben gaan doen.In het begin wel een beetje sceptisch of het wel zou werken voor mijn artrose, maar er was al gelijk na de eerste sessie een verlichting van de pijn.Ik ga nu om de 3 weken en de pijn is van een 9 naar een 2 gegaan.Ik ben blij dat ik Olivier & Laurence heb mogen ontmoeten.
Nicole van de V.
Nicole van de V.
Mijn man is bij jullie geweest. Hij ervaart de sfeer als erg prettig en kan weer beter zijn nek bewegen. Ze werken heel erg hygiënisch en veilig. Dank voor alle hulp!
Peter B.
Peter B.
Ik ben enorm dankbaar voor de fantastische ervaring die ik bij Acusana heb gehad! Mijn rugklachten waren een echte last, maar dankzij de deskundige en zorgzame benadering van het team zijn mijn klachten aanzienlijk verminderd. De accupunctuurbehandelingen waren effectief en de sfeer in de praktijk was rustgevend. Ik ben blij dat ik deze plek heb ontdekt en raad het ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar verlichting van lichamelijke klachten. Dank je wel, Olivier & Laurence!👍
Sandra B.
Sandra B.
Bij Acusana terecht gekomen na aanhoudende hoofdpijnklachten na behandeling voor borstkanker.Laurence en Olivier hebben gouden handen, zijn zeer begripvol en nemen alle tijd voor jou die je nodig hebt.Na slechts enkele sessies waren de klachten al bijna volledig verdwenen en wanneer de hoofdpijn nu eens terug opkomt, is deze veel minder hardnekkig en verdwijnt ze ook sneller.Je krijgt ook andere kleine tips mee aangaande voeding en vitamines die voor mij zeer nutttig waren.In 1 woord: topteam!
Wesley van H.
Wesley van H.
Liselotte van C.
Liselotte van C.
Ik ben hier sinds een aantal maanden onder behandeling.De pijn in mijn schouder is sindsdien volledig verdwenen.Ik ben erg tevreden.
Harry H.
Harry H.
Lieve Laurence en Olivier,Ondanks dat de behandelingen (nog) niet hebben gebracht wat we gehoopt hadden, wil ik jullie toch heel erg bedanken.Vooral voor jullie empathie, kundigheid, tips en de niet aflatende vrolijkheid waarmee jullie met je vak bezig zijn.Heel inspirerend en fijn.Ik zal jullie zeker aanbevelen mocht dit aan de orde zijn.Nogmaals bedankt!…😘Veel succes voor nu en in de toekomst.Misschien tot ziens. Zeg nooit nooit!Groetjes,Harry Hilbrink
Nikolett K.
Nikolett K.
jannick R.
jannick R.
Wil B.
Wil B.
Ik ben bij Acusana behandeld voor chronische vermoeidheid.Naast de acupunctuur behandeling heb ik veel praktische tips gekregen. De sfeer is er heel fijn, Olivier en Laurence hebben oprechte belangstelling en stellen je meteen op je gemak.Ik ben heel dankbaar.
Mandy D.
Mandy D.
Vriendelijke en behulpzame mensen! Ik had weer last van een blaasontsteking en er werd direct een afspraak ingepland om hiervoor langs te komen. Nu na 8 behandelingen merk ik al een heel groot verschil. Blij mee!
Miranda B.
Miranda B.
Laurence en Olivier nemen echt de tijd om naar je te luisteren. Ze maken een behandelplan en stellen dit bij indien nodig. Bij mij duurde het even ( zo’n 5 behandelingen) voor ze de juiste aanpak hadden gevonden. Nu voor het eerst sinds 4 jaar een paar pijnvrije dagen gehad en meer energie. Bedankt.
Leonie
Leonie
Hier terecht gekomen, omdat ik veel last heb van (oog) migraines tijdens mn zwangerschap. Er wordt eerlijk en openmet je afgestemd wat de verwachtingen en mogelijkheden zijn. Tijdens de behandeling voel ik me erg serieus genomen. En het mooiste is dat er positief resultaat is geboekt. Waar ik eerst last had van onuitstaanbare hoofdpijn, blijft de migraine nu beperkt tot tijdelijk wat vlekken in mn zicht. En dat ondanks de beperkte behandel mogelijkheden door de zwangerschap. Ik raad het iedereen aan!
Bert R.
Bert R.
Ik had al jaren last van spier en gewrichtspijnen en verschrikkelijke moeheid,na 2 x covid te hebben gehad,ik dacht vooruit laat ik eens accupunctuur bij accusana proberen,en wat denk je al na de 1ste x een duidelijk verschil!olivier legt ook alles heel goed uitIk ben inmiddels 6x geweest en voel me zoveel beter,de gewricht en spierpijnen zijn bijna helemaal wegDank jr wel accusana ik zal zeker jullie aanraden aan een ieder met pijnen waar ze niet vanaf raken
F X
F X
Vanaf 7 dec 2021 ben ik in behandeling bij acusana. Ik kwam met een hoop klachten.. hyperventileren,Druk op de borst,Rusteloze armen en benen, Moodswings,paniek/angst aanvallen, HartkloppingenStijfheid in de rug en benen, Pijn in onderrug en nog enkele andere klachten. In het begin moest ik een aantal keer in de week, en daarna kwamen er steeds meer weken tussen.Na de eerste week voelde ik wel een duidelijk verschil en viel er een soort last van mijn schouders af toen mijn klachten langzaamaanIk ben erg tevreden over acusana en leggen het zo goed aan je uit, zodat het voor jou ook duidelijk word. Ook vragen ze een paar keer tijdens de behandeling of het goed met je gaat en of je wat nodig hebt om je comfortabel te laten voelen.
jan K.
jan K.
Door corona opgelopen hoofd pijn waar ik dagelijks last van had, ben ik gaan zoeken naar een oplossing, en dat werd Acupunctuur na een paar behandelingen was de pijn soms al een paar dagen weg, we zijn een traject in gegaan, en ik kan inmiddels zeggen dat ik geen hoofd pijn meer heb, ik ben blij dat ik deze uitdaging ben aangegaan. dank voor de goede uitleg, en de goede zorgen
Mussche Timmer- & O.
Mussche Timmer- & O.
Na een acute spierreuma een afspraak gemaakt bij deze 2 toppersIk had hevige pijn en kon amper lopen nu 7 behandelingen verder en nu pijnloos en weer gedeeltelijk aan het werkHeel blij met Acusana
seppemans G.
seppemans G.
Nanine van 't H.
Nanine van ’t H.
Ik heb even gewacht met een review schrijven. Eerst even lange termijn afwachten dacht ik. Maar wat ben ik blij dat ik bij ze geweest. Al jaren rugklachten en al veel gedaan. Maar nu sind jaren echt geen constante pijn meer. Zo een verademing. En ze zijn ook nog super vriendelijk en leggen alles goed uit. Echt een aanrader.
K. S.
K. S.
I am very pleased with the treatment I have received for my long-term back pain at ACUSANA.For more than a year, I had very bad back pain. Was trying many things to treat it, however, the pain was never fully gone, and in some days or weeks, it was getting back to the point where I was not able to move without pain.After a few acupuncture sessions at ACUSANA pain gradually decreased and then completely disappeared. It was already some time ago and it is amazing that since then I am completely free of pain in my back.Laurence and Olivier are very nice and kind people. Calm and professional. They have extended knowledge of the human body and know what they do. Each patient is treated individually and with a great focus on solving the problem he came to them with.Sessions are provided in a cosy room with an easy and relaxing atmosphere (I was able to sleep, listen to an audiobook or watch Netflix).Thank you!
Ria Z.
Ria Z.
Zeer vriendelijke mensen Olivier en Laurence, luisteren goed naar je verhaal, er heerst een ontspannen sfeer. Tijdens de sessies kun je genieten van je favoriete serie op netflix in een heerlijke relaxzetel.
Ik ben hier gekomen ivm pijn in de schouder, inmiddels door de acupunctuur klachtenvrij.
Tevens in behandeling voor mijn versleten knieën. Er werd eerlijk door Olivier gezegd dat iets wat versleten is niet gemaakt kan worden maar toch over het algemeen minder last.
Acusana is een echte aanrader dus.
Karin L.
Karin L.
Prima service. Distrofie aan de enkel sinds april en na enkele behandelingen al veel verbetering!
JW Van B.
JW Van B.
Ik ben heel tevreden over de behandelingen. Je bent direct op je gemak. Een top duo. En het werkt echt.Als je problemen hebt met de stoelgang, twijfel niet langer en ga naar Acusana.Wees niet bang van de naalden, valt echt mee. Ik heb al meerdere mensen gesproken met diverse aandoeningen, ook die zijn zeer tevreden.Albertine v B
Natascha B.
Natascha B.
Olivier en Laurence nemen alle tijd om naar je te luisteren, iets wat menig ander zorgverlener nog niet gedaan had. Zo elke keer opnieuw. Denken met je mee, zijn oprecht geïnteresseerd en streven naar de best mogelijke uitkomst. Na diverse behandelingen al verbetering merkbaar, maar Olivier en Laurence blijven doorgaan met zoeken tot nog meer verbetering. Ik vind jullie toppers en ben blij en dankbaar met jullie hulp! Daarbij is het heerlijk relaxen met een serie tijdens de behandeling!
Aster G.
Aster G.
Zeer vriendelijk en behulpzame mensen. Had problemen met mijn heup, kon bijna niet lopen. Contact opgenomen met Acusana en kon direct langskomen, echt super!Nu zoveel weken verder en geen problemen meer met mijn heup en ook nog voedingsadviezen rijker. Weet wel als er weer wat lichamelijke klachten op spelen waar ik moet zijn 😃
Noël R.
Noël R.
I had meerdere problemen, maar waar ik in eerste instantie voor geholpen wou worden waren mijn klachten aan linkerbeen en onderrug. 6 behandelingen geboekt en na 2 behandelingen had ik er al veel baat bij. We hebben veel gepraat over voeding en andere zaken en de ervaringen waren super. Ik kan het dus iedereen aanraden bij problemen contact op te nemen met AcuSana.
Martine De C.
Martine De C.
Ik kwam langs met kniepijn en werd heel goed geholpen. Na een aantal sessies is de pijn bijna volledig verdwenen. Bedankt!
Craig W.
Craig W.
They helped me with my sore shoulder while I travelled through Holland. They were very professional and courteous and explained the process clearly. I’ve had no issues with my shoulder since.
Roa E.
Roa E.
Hele relaxte en vriendelijke mensen
didier B.
didier B.
Ik ben hier naar toegekomen voor problemen met knarsen overdag/snachts . Zodra ik met de behandelingen ben gestart heb ik een forse afname in het knarsen en de pijn gemerkt ! Vriendelijk personeel en leuk ingericht, aanrader! 👍
Vandhana V.
Vandhana V.
Very comfortable in speaking in English and explains well all the aspects of the procedure. Within three sessions there was a drastic relief in pain (not a chronic pain). Would recommend this place!
Nancy L.
Nancy L.
Dankzij de vakkundige, super-efficiënte, persoonlijke en zorgzame benadering van dit unieke duo, ben ik de winter met mijn chronische nek en schouderklachten bijna pijnvrij doorgekomen. Dankbaarheid, verwondering en bewondering roept het bij mij op.
Anja P.
Anja P.
Ik heb al jaren pijn in mijn lage rug. Na regelmatig naar de pijnbestrijding zijn geweest (injectie in mijn rug) en ketamine infuus, besloten dat ik dit niet meer in mijn lijf wil. Dus de stap gemaak om naar Acusana te gaan. Ik heb nu 4 behandelingen gehad en nu geen uitstraling meer in mijn bil en de pijn is ook verminderd. Ook kreeg ik advies voor mijn partner die zwaar in de lappenmand zit. Ze denken met je mee en geven advies. Het is een heel leuk en aangenaam koppel en hebben hun praktijk netjes in order. Zeker een aanrader voor anderen…ook vanwege de lage kosten is het voor iedereen goed te doen…
Anja P.
Anja P.
Ik heb al jaren pijn in mijn lage rug. Na regelmatig naar de pijnbestrijding zijn geweest (injectie in mijn rug) en ketamine infuus, besloten dat ik dit niet meer in mijn lijf wil. Dus de stap gemaak om naa Acusana te gaan. Ik hen nu 4 behandelingen gehad en nu geen uitstraling meer in mijn bil. Ook kreeg ik advies voor mijn partner die zwaar in de lappenmand zit. Ze denken met je mee en geven advies. Het is een heel leuk en aangenaam koppel en hebben hun praktijk netjes in order. Zeker een aanrader voor anderen…
Lianne K.
Lianne K.
Ik ben bij acusana terecht gekomen voor whiplash klachten. Ik had erg veel nekpijn.Omdat ik al verschillende behandelingen bij fysio en bij de revalidatie had gehad, maar dat nooit voldoende hielp ben ik bij acusana terecht gekomen.Na een paar behandelingen wist ik niet wat me overkwam. De pijn was zodanig verminderd dat ik weer kon slapen.Nu ben ik pijn vrij.Op dit moment ben ik in behandeling voor corona klachten en ook hierbij helpt de accupunctuur heel erg goed
Anastassiya K.
Anastassiya K.
It is a place where you relax and leave your pain aside.Very friendly, very professional.
Wendy
Wendy
Bij acusana terecht gekomen vanwege pijn in mijn rechterarm, een tenniselleboog bleek achteraf. Na een paar behandelingen (in een heerlijke relax stoel met netflix) merkte ik al meteen verschil, de scherpte van de pijn was gewoon zo goed als weg. Lieve Olivier en Laurence, bedankt! Wat zijn jullie vakkundige mensen, een hart voor het vak en voor de mensen. Een echte aanrader!!
fleuriejan S.
fleuriejan S.
Ik kwam bij Acusana voor hoofdpijn klachten waar ik al 6 maanden mee rond liep. Met 5 behandelingen was ik al van mijn klachten af (nu al 3 maanden). Echt geweldig geholpen! Olivier en Laurence zijn zeer vriendelijke en gaan zeer deskundig te werk. Ze stellen je echt op je gemak en hebben veel passie voor hun vak. Echt een aanrader!!
Lotte B.
Lotte B.
Wat een fijne mensen zijn jullie, Olivier en Laurence!Je merkt dat jullie veel passie hebben voor jullie werk. Jullie luisteren goed naar de klachten, bij veranderingen spelen jullie daar gelijk op in. Veel tips gekregen. Jullie stellen iemand gelijk op het gemak! Ik kan het iedereen aanraden om naar Acusana gaan!
R.
R.
Nieuwe nette praktijk met vriendelijke mensen
Gerry L.
Gerry L.
Ongelooflijk! Niets hielp tegen heftige pijn veroorzaakt door overbelasting vanwege artrose in de nekwervels. Na 2 consulten 75% reductie en na 4 is de pijn totaal gezakt. Ik voel me binnen een week na de eerste behandeling een ander mens! Nu de adviezen van Olivier en Lawrence opvolgen en hopen dat de pijn heel lang wegblijft. Chapeau voor Acusana!
Jan D.
Jan D.
Voor episodische cluster hoofdpijn is voor mij acupunctuur al jaren de wijze om van de episode af te komen. Acusana is een nieuwe kliniek in Terneuzen, met alle voordelen van een nieuwe opzet. Van het inplannen tot betalen functioneren effectief. En de behandeling sloeg goed aan, na 5 keer over een periode van 4 weken is de episode van cluster headache verdwenen met acupunctuur en de extra adviezen, maar zonder medicijnen! De kliniek van Olivier is een goede toevoeging aan Terneuzen,
Michel de B.
Michel de B.
Erg fijne en effectieve behandeling! Olivier en Laurence laten je thuis voelen en hun concept zorgt voor een extra stukje ontspanning. Een echte aanrader voor eenieder op zoek naar een goede acupuncturist in regio Terneuzen
Laura M.
Laura M.
Ik kwam langs met schouderpijn en werd onmiddellijk geholpen, reeds na de eerst behandeling had ik bijna geen pijn meer! Na 5 behandelingen kwam de pijn niet meer terug, heel erg bedankt 🙂 Top!!
M M
M M
Korte behandelingen gaven goed en blijvend resultaat! Olivier is oprecht vriendelijk, een echte motivator en geeft interessante aanvullende info om nog beter in balans te komen. Twijfel niet, gewoon doen!
riet W.
riet W.
Ik zocht een goeie acupuncturist om via een nieuw eetpatroon en acupunctuur klachten zoals prikkelbare darm, constipatie, hoofdpijn enz te verbeteren. Zo kwam ik terecht bij Acusana.Van bij het eerste intakegesprek tot de laatste behandeling was dit een zeer aangename en professionele ervaring. Olivier communiceert zeer vlot tout court en zeer helder over wat je wel en niet kan verwachten tijdens de behandeling. Hij zorgt er bovendien voor dat je je steeds op je gemak voelt. Hij geeft ook allerhande advies (ook voedingsgerelateerd) in functie van het oplossen van je klachten en benadrukt voortdurend dat hij bereikbaar is als je nog met vragen zit na de sessies. Coronawise wordt er ook gezorgd voor de nodige ontsmetting tussen de clienten door.Wat betreft mijn klachten, merkte ik -naarmate de behandelingen verstreken- een serieuze verbetering op. Ik ben zeer tevreden van de aanpak en de resultaten! TOP!
Lena C.
Lena C.
Olivier luistert actief naar de symptomen, klachten en noden van de klant.Hij gaat zeer voorzichtig en nauwgezet te werk, stemt ook steeds af met de klant, om duidelijk te weten te komen welke zones al dan niet gevoelig zijn en dus al dan niet behandeld moeten worden.Na slechts 3 sessies merkte ik al duidelijk een verschil in de rugklachten die ik had. De pijn was al 60% verminderd en de pijnscheuten kwamen toen ook al minder vaak terug. Ondertussen heb ik al 7 sessies achter de rug en tot op heden blijven de pijnscheuten uit.Ik ben bovendien zeer tevreden over de professionaliteit, integriteit en vriendelijkheid waarmee Olivier mij als klant behandelt en ontvangt. Zijn open en eerlijke communicatie ervaar ik zelf als een enorm pluspunt. En Olivier zijn joviale karakter zorgt er voor dat ik mij op mijn gemak voel en ik niet anders kan zeggen dan: Acusana een echte aanrader!!!
Cynthia M.
Cynthia M.
Dit jaar zette ik de stap naar Acusana voor gewichtsverlies en -behoud. Een eerste kennismaking met accupunctuur.Intussen al enkele maanden in behandeling, heb ik niets dan lof voor Acusana. Olivier en Laurence gaan zeer deskundig tewerk. Het persoonlijk, op maat opgesteld voedingsadvies volgens de 5 pijlers van de Chinese geneeskunde, in combinatie met accupunctuur, bevalt mij erg goed. Ik heb het gevoel dat ik nauwgezet opgevolgd word en steeds weer haal ik veel moed uit de hoopgevende resultaten en aanmoedigende begeleiding. Een aanrader!
Veronique Van Der Z.
Veronique Van Der Z.
Ik kan met recht en rede zeggen dat Acusana TOP is! Eerst bij Olivier gegaan met een tenniselleboog en na een beetje zoeken naar de juiste behandeling ben ik volledig van mijn tenniselleboog verlost. Ben geopereerd geweest aan mijn linker schouder en na een jaar begon ik terug last te krijgen erin dus ben ik terug bij Olivier gegaan met de schouder maar Corona heeft abrupt een einde aan mijn behandeling gemaakt. Maar moet toegeven dat ik tot nu toe bijna geen last meer heb in mijn schouder.
Kan maar één raad geven, sta ervoor open want het werkt! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en doe zo verder! Mijn zegen hebben jullie dubbel en dik!😉
James De R.
James De R.
Top !!!!!!
PATRICK C.
PATRICK C.
Rare sont les praticiens autant à l’écoute de leur patient.J’ai été directement conquis par le professionnalisme d’Olivier, bienveillant et toujours présent pour mon bien-être. Je suis atteint de sclérose en plaques depuis 20 ans et je cherchais une discipline alternative pour booster mon manque d’énergie et pour palier à cette fatigue sournoise, grâce à l’acupuncture j’ai trouvé ce que je cherchais… quel bien-être je ne peux que le conseiller pour les personnes qui ont la même pathologie.Encore merci à Olivier pour tout ce qu’il m’apporte.
Ann De T.
Ann De T.
In behandeling gegaan voor een overbelasting van de rug waardoor ik al wekenlang last had van knagende pijn en druk onderaan de rug. Na een aantal behandelingen was er reeds een enorme verbetering. Wat zeer aangenaam is, is dat er tijdens de behandeling een direct resultaat voelbaar is. Het pijnniveau daalt en komt minder intens terug. Na de behandelingsperiode volledig pijnvrij. Door deze positieve ervaring besprak ik ook mijn problematiek van mijn knieën, heb al jarenlang pijn bij het betreden van een trap, het pijnlijkst is een trap beneden gaan. Word momenteel nog behandeld voor de knieën, er is reeds een enorme verbetering waardoor het stappen weer comfortabel is en omzeggens pijnloos. Een aanrader voor iedereen met dergelijke kwalen, je wordt er begeleid en behandeld door mensen die begeesterd zijn door hun vak met kennis van zaken.
Johan F.
Johan F.
Ik leed reeds jarenlang aan migraine, maandelijks had ik wel twee tot drie aanvallen. Het was een deel van mijn leven, nam ook dagelijks medicatie in samenspraak met mijn neurologe. Een dik jaar geleden kreeg ik alsmaar meer aanvallen waardoor ik ook werkonbekwaam werd. Er was geen directe aanwijzing wat de oorzaak was. De triggers zijn zo divers, dat het moeilijk te achterhalen is wat de oorzaken allemaal zijn. Ik ging in behandeling bij Olivier voor mijn problematiek en ondertussen mag ik zeggen dat ik enorm tevreden ben over het bereikte resultaat. Het aantal aanvallen is enorm verminderd en zijn ook veel minder erg. Gebruik verder de medicatie van de neurologe maar word op regelmatige basis behandeld door Olivier om het onder controle te houden. De neurologe is hiervan op de hoogte en stelt zich zeer positief op.
Ann De T.
Ann De T.
In behandeling gegaan voor een overbelasting van de rug waardoor ik al wekenlang last had van knagende pijn en druk onderaan de rug. Na een aantal behandelingen was er reeds een enorme verbetering. Wat zeer aangenaam is, is dat er tijdens de behandeling een direct resultaat voelbaar is. Het pijnniveau daalt en komt minder intens terug. Na de behandelingsperiode volledig pijnvrij. Door deze positieve ervaring besprak ik ook mijn problematiek van mijn knieën, heb al jarenlang pijn bij het betreden van een trap, het pijnlijkst is een trap beneden gaan. Word momenteel nog behandeld voor de knieën, er is reeds een enorme verbetering waardoor het stappen weer comfortabel is en omzeggens pijnloos. Een aanrader voor iedereen met dergelijke kwalen, je wordt er begeleid en behandeld door mensen die begeesterd zijn door hun vak met kennis van zaken.
Tatiana De B.
Tatiana De B.
Ontzettend tevreden! Heel gerichte aanpak met kennis van zaken. Olivier doet zijn werk met hart en ziel. Heel fijn om in behandeling te zijn bij AcuSana! Acupunctuur was iets onbekend voor mij maar ik voelde me van het eerste moment op mijn gemak.
Vicky
Vicky
Sinds een 2-tal jaar heb ik, vooral met de winterperiode, enorm veel pijn in beide handen.Het Carpal Tunnel Syndroom oordeelde de huisarts. Als het niet verbeterd of als het steeds terug opduikt is opereren aan beide handen de oplossing zei hij. Dit zag ik eigenlijk niet zitten, dus begon ik te googelen en kwam ik bij Acusana terecht.Dit heb ik mij nog geen seconde beklaagd. Vanaf de eerste behandeling al, is het er alleen maar op verbeterd. Op een korte tijd ben ik zo goed als verlost van de pijn.Dit is een echte aanrader!
Sonja S.
Sonja S.
Na een hele periode pijn te hebben in mijn rug, heb ik op aanraden van mijn zus een afspraak gemaakt bij Acusana. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan, want ik heb jaren pijn ervaren, niet kunnen slapen door de pijn en verschillende behandelingen geprobeerd, zoals osteopaat en kinesisten enz. Niets hielp echt.Nu na enkele behandelingen bij Acusana ben ik pijnvrij. Ik slaap ook veel beter. Bedankt Olivier voor de goede behandeling.Vriendelijke groetenSonja
Arne R.
Arne R.
Ik ging bij Acusana in behandeling voor clusterhoofdpijn onder het motto: “you never know”! Ik had niet gedacht dat het zo snel zo veel beter zou worden, maar na 3 weken was het volledig weg & sindsdien (4 maanden later) is er nog steeds geen nieuwe cluster doorgekomen.topervaring!
Nathalie C.
Nathalie C.
Ongeveer 10 jaar geleden werd clusterhoofdpijn vastgesteld bij mezelf. Bijna jaarlijks heb ik een heel pijnlijke periode van cluster. Na de eerste behandelingen bij Acusana traden de aanvallen minder frequent op. Na enkele behandelingen was ik zelfs aanvalvrij! Ongelooflijk! Voor de behandeling kon de clusterperiode tot 2 maanden duren. Nu was ik ervan verlost op 3 weken tijd. Hopelijk kan ik door de “onderhoudsbehandelingen” nieuwe clusterperiodes vermijden. Ik hou jullie op de hoogte! Bedankt!
Dimitrie De R.
Dimitrie De R.
Ruim lange tyd last van hevige nekpijnen,waarbij ik geen enkele nacht kon doorslapen,reeds na 1sessie was de pijn zo goed als verdwenen enkel nog last van een stijvigheid maar pijnvrij.Olivier is duidelijk een man met kennis van zaken.
Sen Van der M.
Sen Van der M.
2 maanden geleden aangeklopt bij Olivier van Acusana, beetje sceptisch omdat ik niet goed wist aan wat ik me kon verwachten. In hoofdzaak ging ik voor mijn migraineklachten die ondertussen goed onder controle zijn, na de tweede behandeling was het resultaat al opmerkelijk verbeterd! Een jaar of 3 geleden werd er endometriose bij mij geconstateerd, ik moest 2 weken per maand grote dosissen Brufin nemen, sinds vorige week heb ik ook deze medicatie kunnen opzij schuiven. Kortom, zeker een aanrader!! TOP
Kristof T.
Kristof T.
Sabine S.
Sabine S.
Top Team Vriendelijke mensen die begaan zijn met de mensen en uitblinken in hun Job
Wim V.
Wim V.
Reeds enkele jaren had ik tijdens het sporten (fietsen en lopen) pijn aan mijn schouder en aan mijn kuit. Na de behandeling bij Acusana ben ik volledig pijnvrij.Ik ben nu reeds enkele weken aan het sporten en heb geen pijn meer gehad.De behandeling is zeer persoonlijk en vindt plaats in een ontspannende setting.
Jeroen D.
Jeroen D.
Na 6 sessies ben ik verlost van mijn chronische rugpijn waar ik al 2 jaar last van heb. Ik heb heel veel uitleg gekregen tijdens het intakegesprek. Je voelt dat deze mensen alles doen om je van je pijn af te helpen.
Claudia van den B.
Claudia van den B.
Heel prettig contact. Ik werd perfect geholpen.
Kristof B.
Kristof B.
Begeesterd door hun passie, en dat stralen deze mensen uit! Aanrader!

×