Reviews

dots

Ervaringen en reviews van onze patiënten

Bij acusana is elke klacht even belangrijk ook al is die groot of klein, we geven onszelf elke keer opnieuw de volle 100% om jou te helpen.  Ons doel en visie is mensen beter maken en pijnvrij door het leven te laten gaan. 

Hieronder vind u een lijst van ervaringen van onze cliënten. Wij danken hen alvast voor de mooie oprechte reviews. 

Acusana Acupunctuur
5.0
Gebaseerd op 34 beoordelingen
Esmay van S.
Esmay van S.
Wat een zege dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Met dagelijks hoofdpijn, pijn in de nek en schouders had ik heel wat dingen al geprobeerd maar nooit bleef de pijn voor langere tijd weg. Tot nu! Hoe bang ik voor naalden altijd was, zo omarm ik ze nu. Bedankt voor jullie magische werk!
Lotte B.
Lotte B.
Wat een fijne mensen zijn jullie, Olivier en Laurence!Je merkt dat jullie veel passie hebben voor jullie werk. Jullie luisteren goed naar de klachten, bij veranderingen spelen jullie daar gelijk op in. Veel tips gekregen. Jullie stellen iemand gelijk op het gemak! Ik kan het iedereen aanraden om naar Acusana gaan!
Kasia Van Meerveld R.
Kasia Van Meerveld R.
Ik ben goed geholpen. Vriendelijke mensen. Zeer aan te raden.👌👌👌
R.
R.
Nieuwe nette praktijk met vriendelijke mensen
Gerry L.
Gerry L.
Ongelooflijk! Niets hielp tegen heftige pijn veroorzaakt door overbelasting vanwege artrose in de nekwervels. Na 2 consulten 75% reductie en na 4 is de pijn totaal gezakt. Ik voel me binnen een week na de eerste behandeling een ander mens! Nu de adviezen van Olivier en Lawrence opvolgen en hopen dat de pijn heel lang wegblijft. Chapeau voor Acusana!
Jan D.
Jan D.
Voor episodische cluster hoofdpijn is voor mij acupunctuur al jaren de wijze om van de episode af te komen. Acusana is een nieuwe kliniek in Terneuzen, met alle voordelen van een nieuwe opzet. Van het inplannen tot betalen functioneren effectief. En de behandeling sloeg goed aan, na 5 keer over een periode van 4 weken is de episode van cluster headache verdwenen met acupunctuur en de extra adviezen, maar zonder medicijnen! De kliniek van Olivier is een goede toevoeging aan Terneuzen,
Michel de B.
Michel de B.
Erg fijne en effectieve behandeling! Olivier en Laurence laten je thuis voelen en hun concept zorgt voor een extra stukje ontspanning. Een echte aanrader voor eenieder op zoek naar een goede acupuncturist in regio Terneuzen
Laura M.
Laura M.
Ik kwam langs met schouderpijn en werd onmiddellijk geholpen, reeds na de eerst behandeling had ik bijna geen pijn meer! Na 5 behandelingen kwam de pijn niet meer terug, heel erg bedankt 🙂 Top!!
M M
M M
Korte behandelingen gaven goed en blijvend resultaat! Olivier is oprecht vriendelijk, een echte motivator en geeft interessante aanvullende info om nog beter in balans te komen. Twijfel niet, gewoon doen!
riet W.
riet W.
Ik zocht een goeie acupuncturist om via een nieuw eetpatroon en acupunctuur klachten zoals prikkelbare darm, constipatie, hoofdpijn enz te verbeteren. Zo kwam ik terecht bij Acusana.Van bij het eerste intakegesprek tot de laatste behandeling was dit een zeer aangename en professionele ervaring. Olivier communiceert zeer vlot tout court en zeer helder over wat je wel en niet kan verwachten tijdens de behandeling. Hij zorgt er bovendien voor dat je je steeds op je gemak voelt. Hij geeft ook allerhande advies (ook voedingsgerelateerd) in functie van het oplossen van je klachten en benadrukt voortdurend dat hij bereikbaar is als je nog met vragen zit na de sessies. Coronawise wordt er ook gezorgd voor de nodige ontsmetting tussen de clienten door.Wat betreft mijn klachten, merkte ik -naarmate de behandelingen verstreken- een serieuze verbetering op. Ik ben zeer tevreden van de aanpak en de resultaten! TOP!
Gunar W.
Gunar W.
Nadat ik een eerste gratis intakegesprek heb gehad begon ik aan mijn acusanasessies. Tijdens dit gesprek bespreek je uitvoerig je klachten en stelt men je gerust. Na een 5-tal behandelingen ging het veel beter met mijn pijn aan de borststreek ten gevolge van een foute ademhaling.Vanaf de tweede sessie merkte ik een wezenlijk verschil aan de pijn die ik had. Acusana is een echte aanrader en een top acupuncturist!
Lena C.
Lena C.
Olivier luistert actief naar de symptomen, klachten en noden van de klant.Hij gaat zeer voorzichtig en nauwgezet te werk, stemt ook steeds af met de klant, om duidelijk te weten te komen welke zones al dan niet gevoelig zijn en dus al dan niet behandeld moeten worden.Na slechts 3 sessies merkte ik al duidelijk een verschil in de rugklachten die ik had. De pijn was al 60% verminderd en de pijnscheuten kwamen toen ook al minder vaak terug. Ondertussen heb ik al 7 sessies achter de rug en tot op heden blijven de pijnscheuten uit.Ik ben bovendien zeer tevreden over de professionaliteit, integriteit en vriendelijkheid waarmee Olivier mij als klant behandelt en ontvangt. Zijn open en eerlijke communicatie ervaar ik zelf als een enorm pluspunt. En Olivier zijn joviale karakter zorgt er voor dat ik mij op mijn gemak voel en ik niet anders kan zeggen dan: Acusana een echte aanrader!!!
Cynthia M.
Cynthia M.
Dit jaar zette ik de stap naar Acusana voor gewichtsverlies en -behoud. Een eerste kennismaking met accupunctuur.Intussen al enkele maanden in behandeling, heb ik niets dan lof voor Acusana. Olivier en Laurence gaan zeer deskundig tewerk. Het persoonlijk, op maat opgesteld voedingsadvies volgens de 5 pijlers van de Chinese geneeskunde, in combinatie met accupunctuur, bevalt mij erg goed. Ik heb het gevoel dat ik nauwgezet opgevolgd word en steeds weer haal ik veel moed uit de hoopgevende resultaten en aanmoedigende begeleiding. Een aanrader!
Veronique Van Der Z.
Veronique Van Der Z.
Ik kan met recht en rede zeggen dat Acusana TOP is! Eerst bij Olivier gegaan met een tenniselleboog en na een beetje zoeken naar de juiste behandeling ben ik volledig van mijn tenniselleboog verlost. Ben geopereerd geweest aan mijn linker schouder en na een jaar begon ik terug last te krijgen erin dus ben ik terug bij Olivier gegaan met de schouder maar Corona heeft abrupt een einde aan mijn behandeling gemaakt. Maar moet toegeven dat ik tot nu toe bijna geen last meer heb in mijn schouder.
Kan maar één raad geven, sta ervoor open want het werkt! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en doe zo verder! Mijn zegen hebben jullie dubbel en dik!😉
James De R.
James De R.
Top !!!!!!
PATRICK C.
PATRICK C.
Rare sont les praticiens autant à l’écoute de leur patient.J’ai été directement conquis par le professionnalisme d’Olivier, bienveillant et toujours présent pour mon bien-être. Je suis atteint de sclérose en plaques depuis 20 ans et je cherchais une discipline alternative pour booster mon manque d’énergie et pour palier à cette fatigue sournoise, grâce à l’acupuncture j’ai trouvé ce que je cherchais… quel bien-être je ne peux que le conseiller pour les personnes qui ont la même pathologie.Encore merci à Olivier pour tout ce qu’il m’apporte.
Ann De T.
Ann De T.
In behandeling gegaan voor een overbelasting van de rug waardoor ik al wekenlang last had van knagende pijn en druk onderaan de rug. Na een aantal behandelingen was er reeds een enorme verbetering. Wat zeer aangenaam is, is dat er tijdens de behandeling een direct resultaat voelbaar is. Het pijnniveau daalt en komt minder intens terug. Na de behandelingsperiode volledig pijnvrij. Door deze positieve ervaring besprak ik ook mijn problematiek van mijn knieën, heb al jarenlang pijn bij het betreden van een trap, het pijnlijkst is een trap beneden gaan. Word momenteel nog behandeld voor de knieën, er is reeds een enorme verbetering waardoor het stappen weer comfortabel is en omzeggens pijnloos. Een aanrader voor iedereen met dergelijke kwalen, je wordt er begeleid en behandeld door mensen die begeesterd zijn door hun vak met kennis van zaken.
Johan F.
Johan F.
Ik leed reeds jarenlang aan migraine, maandelijks had ik wel twee tot drie aanvallen. Het was een deel van mijn leven, nam ook dagelijks medicatie in samenspraak met mijn neurologe. Een dik jaar geleden kreeg ik alsmaar meer aanvallen waardoor ik ook werkonbekwaam werd. Er was geen directe aanwijzing wat de oorzaak was. De triggers zijn zo divers, dat het moeilijk te achterhalen is wat de oorzaken allemaal zijn. Ik ging in behandeling bij Olivier voor mijn problematiek en ondertussen mag ik zeggen dat ik enorm tevreden ben over het bereikte resultaat. Het aantal aanvallen is enorm verminderd en zijn ook veel minder erg. Gebruik verder de medicatie van de neurologe maar word op regelmatige basis behandeld door Olivier om het onder controle te houden. De neurologe is hiervan op de hoogte en stelt zich zeer positief op.
Johan F.
Johan F.
Ik leed reeds jarenlang aan migraine, maandelijks had ik wel twee tot drie aanvallen. Het was een deel van mijn leven, nam ook dagelijks medicatie in samenspraak met mijn neurologe. Een dik jaar geleden kreeg ik alsmaar meer aanvallen waardoor ik ook werkonbekwaam werd. Er was geen directe aanwijzing wat de oorzaak was. De triggers zijn zo divers, dat het moeilijk te achterhalen is wat de oorzaken allemaal zijn. Ik ging in behandeling bij Olivier voor mijn problematiek en ondertussen mag ik zeggen dat ik enorm tevreden ben over het bereikte resultaat. Het aantal aanvallen is enorm verminderd en zijn ook veel minder erg. Gebruik verder de medicatie van de neurologe maar word op regelmatige basis behandeld door Olivier om het onder controle te houden. De neurologe is hiervan op de hoogte en stelt zich zeer positief op.
Ann De T.
Ann De T.
In behandeling gegaan voor een overbelasting van de rug waardoor ik al wekenlang last had van knagende pijn en druk onderaan de rug. Na een aantal behandelingen was er reeds een enorme verbetering. Wat zeer aangenaam is, is dat er tijdens de behandeling een direct resultaat voelbaar is. Het pijnniveau daalt en komt minder intens terug. Na de behandelingsperiode volledig pijnvrij. Door deze positieve ervaring besprak ik ook mijn problematiek van mijn knieën, heb al jarenlang pijn bij het betreden van een trap, het pijnlijkst is een trap beneden gaan. Word momenteel nog behandeld voor de knieën, er is reeds een enorme verbetering waardoor het stappen weer comfortabel is en omzeggens pijnloos. Een aanrader voor iedereen met dergelijke kwalen, je wordt er begeleid en behandeld door mensen die begeesterd zijn door hun vak met kennis van zaken.
Tatiana De B.
Tatiana De B.
Ontzettend tevreden! Heel gerichte aanpak met kennis van zaken. Olivier doet zijn werk met hart en ziel. Heel fijn om in behandeling te zijn bij AcuSana! Acupunctuur was iets onbekend voor mij maar ik voelde me van het eerste moment op mijn gemak.
Vicky
Vicky
Sinds een 2-tal jaar heb ik, vooral met de winterperiode, enorm veel pijn in beide handen.Het Carpal Tunnel Syndroom oordeelde de huisarts. Als het niet verbeterd of als het steeds terug opduikt is opereren aan beide handen de oplossing zei hij. Dit zag ik eigenlijk niet zitten, dus begon ik te googelen en kwam ik bij Acusana terecht.Dit heb ik mij nog geen seconde beklaagd. Vanaf de eerste behandeling al, is het er alleen maar op verbeterd. Op een korte tijd ben ik zo goed als verlost van de pijn.Dit is een echte aanrader!
Sonja S.
Sonja S.
Na een hele periode pijn te hebben in mijn rug, heb ik op aanraden van mijn zus een afspraak gemaakt bij Acusana. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan, want ik heb jaren pijn ervaren, niet kunnen slapen door de pijn en verschillende behandelingen geprobeerd, zoals osteopaat en kinesisten enz. Niets hielp echt.Nu na enkele behandelingen bij Acusana ben ik pijnvrij. Ik slaap ook veel beter. Bedankt Olivier voor de goede behandeling.Vriendelijke groetenSonja
Arne R.
Arne R.
Ik ging bij Acusana in behandeling voor clusterhoofdpijn onder het motto: “you never know”! Ik had niet gedacht dat het zo snel zo veel beter zou worden, maar na 3 weken was het volledig weg & sindsdien (4 maanden later) is er nog steeds geen nieuwe cluster doorgekomen.topervaring!
Geert
Geert
Vanaf de 1ste behandeling (acupunctuur) was de pijn in mijn schouder en de tintelingen in mijn vingers en arm weg. Olivier is duidelijk een man met kennis van zaken.Goed behandeld en zeer vriendelijk.
Wim V.
Wim V.
Sedert een tiental jaar heel veel last van de rug. Verschillende behandelingen geprobeerd zoals infiltraties, kinesist, osteopaat zonder resultaat. Tijdens de eerste sessie daalde de pijn meer dan de helft, vervolgens kon ik terug snachts doorslapen. Na 5 sessies zo goed als verlost van mijn rugpijn. Dankzij acusana acupunctuur geen pijn meer !!! Heel erg bedankt !!!!! Echt een aanrader !
Nathalie C.
Nathalie C.
Ongeveer 10 jaar geleden werd clusterhoofdpijn vastgesteld bij mezelf. Bijna jaarlijks heb ik een heel pijnlijke periode van cluster. Na de eerste behandelingen bij Acusana traden de aanvallen minder frequent op. Na enkele behandelingen was ik zelfs aanvalvrij! Ongelooflijk! Voor de behandeling kon de clusterperiode tot 2 maanden duren. Nu was ik ervan verlost op 3 weken tijd. Hopelijk kan ik door de “onderhoudsbehandelingen” nieuwe clusterperiodes vermijden. Ik hou jullie op de hoogte! Bedankt!
Dimitrie De R.
Dimitrie De R.
Ruim lange tyd last van hevige nekpijnen,waarbij ik geen enkele nacht kon doorslapen,reeds na 1sessie was de pijn zo goed als verdwenen enkel nog last van een stijvigheid maar pijnvrij.Olivier is duidelijk een man met kennis van zaken.
Sen Van der M.
Sen Van der M.
2 maanden geleden aangeklopt bij Olivier van Acusana, beetje sceptisch omdat ik niet goed wist aan wat ik me kon verwachten. In hoofdzaak ging ik voor mijn migraineklachten die ondertussen goed onder controle zijn, na de tweede behandeling was het resultaat al opmerkelijk verbeterd! Een jaar of 3 geleden werd er endometriose bij mij geconstateerd, ik moest 2 weken per maand grote dosissen Brufin nemen, sinds vorige week heb ik ook deze medicatie kunnen opzij schuiven. Kortom, zeker een aanrader!! TOP
Kristof T.
Kristof T.
Sabine S.
Sabine S.
Top Team Vriendelijke mensen die begaan zijn met de mensen en uitblinken in hun Job
Wim V.
Wim V.
Reeds enkele jaren had ik tijdens het sporten (fietsen en lopen) pijn aan mijn schouder en aan mijn kuit. Na de behandeling bij Acusana ben ik volledig pijnvrij.Ik ben nu reeds enkele weken aan het sporten en heb geen pijn meer gehad.De behandeling is zeer persoonlijk en vindt plaats in een ontspannende setting.
Jeroen D.
Jeroen D.
Na 6 sessies ben ik verlost van mijn chronische rugpijn waar ik al 2 jaar last van heb. Ik heb heel veel uitleg gekregen tijdens het intakegesprek. Je voelt dat deze mensen alles doen om je van je pijn af te helpen.
Claudia van den B.
Claudia van den B.
Heel prettig contact. Ik werd perfect geholpen.
Kristof B.
Kristof B.
Begeesterd door hun passie, en dat stralen deze mensen uit! Aanrader!

×